TempAssist: Wie is AnjaAnja

Ik ben Anja Beckmans-Prinsen, een allround duizendpoot, die het ambieert om daar waar ondersteuning nodig is, bij te springen.
Kortdurend of structureel
. Organisatorisch, secretarieel, administratief,  verkoop…. 

Een paar extra handen aan het werk.


Wat ik deed en doe, in ’t kort

De meest relevante werkervaring heb ik opgedaan in de functie van kantoormedewerkster, zowel bij een accountantskantoor als bij een bouwbedrijf. Voor een groot winkelbedrijf heb ik een aantal jaren de functie van assistent bedrijfsleider vervuld. Ook hebben diverse functies in het vrijwilligerswerk mij veel kennis en kunde op het gebied van organiseren, secretariaat en administratie opgeleverd.
Een opleiding en werkervaring in de zorg zijn misschien minder relevant, maar niet minder belangrijk voor wie ik ben. 

Klantenservice en organiseren

Bij de uitoefening van mijn werk, of dat nu in de zorg, zakelijke markt of de winkel was, vond ik het steeds belangrijk om de cliënt / klant voorop te stellen. Dienstverlening dan wel klantenservice: het hoort bij wie ik ben. Er bestaat niets mooiers dan tevreden mensen.
Organiseren is mijn meest favoriete vaardigheid. Van klein tot grote zaken: van een kast opnieuw inrichten tot het organiseren van een complete avondvullende musical… het proces van chaos naar orde, van niets naar iets: (re-)creëren is mijn passie.

Knelpunten en chaos

Ik heb besloten de twee bovengenoemde eigenschappen te gaan inzetten door een lang gekoesterde wens waar te maken: secretariële dienstverlening in vliegende keep-vorm. Ondersteuning bieden waar het het hardst nodig is. Kleine of grote knelpunten signaleren en wegwerken. Achterstallig onderhoud plegen aan administraties. Documenten ordenen en archiveren. Noem het maar op, geen hulpvraag is te gek; samen komen we tot een passende oplossing. Wil je graag een afspraak maken? Mail of bel.

Wil je mijn volledige cv even inkijken? Klik hier: CV Anja.TempAssist